Kr 3399

Udsalg kr 2799

Begrænset lager

Nidecker Supermatic er, hvad snowboarding har ventet på: den første universelle, automatiske binding med to indgange. Mange mærker har forsøgt at knække koden til step-in, men uden held. De fleste af disse systemer krævede specifikke støvler, mange fungerede ikke godt i puddersne, og ingen af dem var så komfortable og pålidelige som en almindelig binding med to stropper. Nidecker har brugt fire år på at udvikle deres egen løsning, der løser alle disse problemer, og det er en ægte game changer.

Supermatic fungerer ved hjælp af en udløst hiback, som de kalder Drop In tech. Du skal bare skubbe din fod ind bagpå og træde ned på hælpedalen for automatisk at aktivere bindingen. Det er det - du er klar til at køre. Et enkelt udløserhåndtag gør det lige så hurtigt at komme ud igen. Stropperne har det samme behagelige AuxTech-design, som findes på deres traditionelle high-end-bindinger. Juster dem én gang, og lås dem derefter på plads med Locking Slap Ratchets for at få en perfekt pasform hver gang. Det smukke ved dette system er, at det fungerer med enhver støvle fra enhver producent, og der er ingen besværlig mekanisme, der kan blive tilstoppet. Hvis pisten eller sneforholdene kræver det, kan du endda spænde den fast som en almindelig binding.

De har bygget Supermatic af gennemprøvede og pålidelige materialer, som findes i hele deres sortiment. Bundpladen er konstrueret af skudsikkert glasfyldt nylon med en Slip-N-Grip-plade, der hjælper din tå med at glide ind over puden for at gøre indstigningen endnu lettere. På samme måde har de tilføjet en rulle til highbacken, så hiback-udløseren kan betjenes helt glat. Endelig er nylon Asym Hadron hiback designet til en perfekt pasform med et responsivt flex og en integreret forward lean adjuster til fuld tilpasning.

Samlet set er det en mid-stiff binding, som Nidecker-teamet har vurderet som deres mest komfortable til dato. De har testet den overalt - på groomers, stejle og dybe freeride-linjer og i parken - med input fra ryttere af alle slags. Kort sagt: Det er et speed-entry-system, du kan stole på. Uanset om du er træt af at få våde bukser, når du spnder dine stropper, eller om du vil smoke dine skiløbervenner af liften